Zonnige slotdag op de vernieuwde baan

Afgelopen maandag hebben we alweer de laatste Herenmiddag van het jaar gespeeld. Het was ook de eerste keer dat we de nieuwe baanlayout hebben getest. Helaas was de nieuwe green nog niet in gebruik, dus moesten we gebruikmaken van een tijdelijke hole.

Met een heerlijk zonnetje liepen om 13.00 uur 22 heren de baan in. De Neary stond vandaag op de nieuwe hole 1. Hier kon je ook goed zien hoeveel ballen er in het water worden geslagen. Twee duikers waren bezig om de voorraad lake balls weer aan te vullen. Elke duik leverde een krat vol ballen op, en toen ze vertrokken, bezweek de buggy bijna onder het gewicht van alle verzamelde ballen.

Maar terug naar de 22 heren die in de baan stonden te zweten, deels door de inspanning, maar grotendeels door de brandende zon. Op het papiertje van de Neary stonden vier namen, maar de laatste naam was die van Sjoerd Bron.

We hadden ook nog een aanslag op de voorraad Birdie ballen; in totaal moesten we er zes uitdelen:

Peter Jager 1x
Ben Fellinger 1x
Michiel Hiemstra 2x
Sjoerd Bron 2x

Toen de scorekaarten binnenkwamen, werd het mij niet makkelijk gemaakt. In totaal had ik drie kaarten met 37 stableford punten. Na het zorgvuldig nalopen en tellen van de laatste 9 holes, kwam ik op de volgende uitslag uit:

1. Sjoerd Bron
2. Michiel Hiemstra
3. Coos de Nijs

Ik wil graag iedereen bedanken voor de deelname aan de Herenmiddagen dit jaar. Nu rest mij de taak om de eindstand op te maken, welke we tijdens de Dames- & Herenmiddag op 7 oktober bekend zullen maken. Denk je dat je in de prijzen valt en ben je nog niet ingeschreven? Dan raad ik je aan dit zeker via SoGolf te doen.

Dirk Jan Ubbels

Geplaatst op: 03-09-2024

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer